Előfizetői tartalom

Hogyan lehet csúcsfizetést kiharcolni? Ez volt a Jóbarátok sztárjainak lenyűgöző húzása

A Jóbarátok a médiatörténet számos rekordját döntötte meg. Ebből csak az egyik a színészek ‒ még ma is kiemelkedőnek számító ‒ 1 millió dolláros epizódonkénti fizetése. Ehhez a sorozat utolsó két évadára kiharcolt összeghez azonban rögös út és bravúros tárgyalások sora vezetett. Lássuk, hogy Jennifer Aniston és színészkollégái hogyan nyomták le a kemény tárgyaló hírében álló Warner-NBC párost. Azt is megnézzük, hogy mit tanulhatunk ebből a történetből mi magunk.

Május 27-én startolt az Egyesült Államokban a WarnerMedia tulajdonában álló HBO új streaming csatornája, az HBO MAX. A csatorna értelemszerűen a Warner Bros stúdió minden fontos alkotását kínálni fogja, így nem hagyhatták ki belőle csúcsterméküket, a Jóbarátok (eredeti címen Friends) sorozatot sem. Ehhez persze vissza kellett venniük a sorozatot éppen attól a riválistól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés