Előfizetői tartalom

Ezentúl sörivással is csökkenthetjük az élelmiszer-pazarlást

Portfolio

Nos, egy angol sörfőzde idén kitalálta, hogyan lehet ezt megvalósítani. A "Wasted" márkanevet viselő sört a leeds-i Northern Monk Brewery készíti, úgy, hogy közben semmilyen hulladékot nem termel. Konkrétan túlérett körtékből, kidobásra váró croissant-okból és briósokból készítik az italt - együttműködve a The Real Junk Food Project szerveződéssel, akik számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés