Előfizetői tartalom

Közel 900 milliós EU-támogatással bővít a legnagyobb magyar papírgyár

Portfolio
Közel 1,72 milliárd forintot fordít a térség legnagyobb papírgyára, az osztrák érdekeltségű Dunapack Papír és Csomagolóanyag Kft. nyíregyházi gyárának technológiai fejlesztésére, amelynek felét, 851 millió forintot az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében nyerte el - hangzott el az üzemben ma tartott projektismertetőn.

A hullámpapír lemezeket és hullámpapír dobozokat gyártó és feldolgozó, 1972-től működő üzem a forrást a GOP-2011-1.3.1/B jelű pályázati kiírásra, "Hullámpapír feldolgozó technológia innovatív fejlesztése a Dunapack Kft-nél" címmel nyerte el a fenti adatokból is látható 50 százalékos uniós támogatási intenzitás mellett. A projekt már a megvalósítás vége felé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés