Előfizetői tartalom

Oázis a sivatagban - Az első kkv-fejlesztési pályázat margójára

Szebeni Dávid, Enrawell
A kormányzat megjelentette a 2014-20-as uniós költségvetési időszak első pályázatait és bár a ciklus várva várt elindulása üdvözlendő, de a végrehajtás módja felvet néhány kérdést - jegyzi meg rövid értékelő anyagában Szebeni Dávid. A 2014-2020-as operatív programok stratégiai tervezésében részt vett szakember alábbi cikkében a népszerű GOP vállalkozásfejlesztési pályázatok utódjának tekinthető "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése" kiírással kapcsolatban tesz néhány megállapítást, illetve konstruktív javaslatot abban bízva, hogy e segítő szándék legalább olyan jóindulatú fogadtatásra lel, mint amilyennel született. Az alábbiakban az ő írását közöljük. A cikkben tárgyalt pályázat tartalmi kereteit tegnap egy külön cikkben mutattuk be.

Kapcsolódó cikkünk2014.10.11Itt az első kkv-fejlesztési pályázat! Lássuk a buktatókat!A pályázat kapcsán tett megjegyzések, felvetések A felhívás egyszerűsége és rugalmas megfogalmazása alapvetően könnyebbséget jelent a pályázói oldalon. Felesleges mindenre számszerűsített szabályt alkotni, ha a józan ész is elegendő lenne. Ez a könnyebbség azonban csak akkor nem...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái