Előfizetői tartalom

Oázis a sivatagban - Az első kkv-fejlesztési pályázat margójára

A kormányzat megjelentette a 2014-20-as uniós költségvetési időszak első pályázatait és bár a ciklus várva várt elindulása üdvözlendő, de a végrehajtás módja felvet néhány kérdést - jegyzi meg rövid értékelő anyagában Szebeni Dávid. A 2014-2020-as operatív programok stratégiai tervezésében részt vett szakember alábbi cikkében a népszerű GOP vállalkozásfejlesztési pályázatok utódjának tekinthető "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése" kiírással kapcsolatban tesz néhány megállapítást, illetve konstruktív javaslatot abban bízva, hogy e segítő szándék legalább olyan jóindulatú fogadtatásra lel, mint amilyennel született. Az alábbiakban az ő írását közöljük. A cikkben tárgyalt pályázat tartalmi kereteit tegnap egy külön cikkben mutattuk be.

Kapcsolódó cikkünk2014.10.11Itt az első kkv-fejlesztési pályázat! Lássuk a buktatókat!A pályázat kapcsán tett megjegyzések, felvetések A felhívás egyszerűsége és rugalmas megfogalmazása alapvetően könnyebbséget jelent a pályázói oldalon. Felesleges mindenre számszerűsített szabályt alkotni, ha a józan ész is elegendő lenne. Ez a könnyebbség azonban csak akkor nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés