Előfizetői tartalom

Tolongás lesz a társasházi pályázatnál - Mire figyeljünk?

Portfolio
Várhatóan nagyon sok társasház fog jelentkezni majd a március 9-én megnyíló "otthon Melege Program" 5-60 lakás közötti társasházakra vonatkozó pályázatán, amely az ingatlanok energetikai korszerűsítését célozza. A nagy tolongás és a szűkös forráskeret miatt az OTP Business szakértői szerint érdemes a nyitást követően minél hamarabb beadni a pályázatot, de addig is minél hamarabb célszerű gondoskodni a pályázathoz szükséges önerő előteremtéséről.

Egy hónap maradt, mire kell figyelni?Amint beszámoltunk róla, 50 százalékos támogatási intenzitású pályázatról lesz szó, amely lakásonként 350 és 650 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatási összeget jelent majd, azaz egy-egy lakás esetén akár 1,3 millió forintos felújítási keretösszegről is beszélhetünk. A támogatás igénybevételének egyik előfeltétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés