Előfizetői tartalom

Jócskán elcsúsztunk az uniós ezermilliárdok felhasználásával

Portfolio
A 2007-2013-as fejlesztési időszak Operatív Programjai szintjén meghatározott különböző indikátorok 60%-a nem teljesült időarányosan, közel harmaduk nem érte el a célérték 25%-át, amely az EU-s támogatások felhasználásának időarányos elmaradásával függött össze - többek között ezt állapította meg ma közzétett rendszerellenőrzése keretében az Állami Számvevőszék. Az intézmény a 2006 és 2013 között létező Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), illetve a Közreműködő Szervezetek (KSz) európai uniós támogatások felhasználásához kapcsolódó tevékenységét vizsgálta és az ellenőrzés eredményei alapján egy óvatos javaslatot is megfogalmazott Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökség vezető miniszternek is, aki az uniós forrásfelhasználást is felügyeli.

Uniós Források 2015 A 2007-2013-as uniós fejlesztési ciklus forrásfelhasználásának tapasztalatai kiemelt témaként szerepelnek a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján, amelyre március 12-én kerül sor. További részletek: Információ és jelentkezés Ellenőrzők ellenőrzését végezte el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés