Előfizetői tartalom

Nyolcmilliárdos EU-s pályázat jön a magyarországi nagyvállalatoknak

MTI
|
Portfolio
Idén 8 milliárd forint értékben hirdetik meg a beszállítói integrátori pályázatot, ezzel a magyar nagyvállalatok is pályázhatnak uniós forrásokra - jelentette be egy mai szakmai kerekasztal beszélgetésen Lenner Áron Márk. A Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitkára hozzátette: a pályázók ugyan a nagyvállalatok, de feltétel, hogy a fejlesztés eredménye a kis- és középvállalkozásoknál, illetve a beszállítóknál csapódjon majd le.

Ez a célja a konstrukciónakA helyettes államtitkár a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) gépiparról szóló rendezvényén kifejtette, hogy a pályázati konstrukció hozzájárulhat a gépipar elmúlt években tapasztalt masszív növekedéséhez is, a nagyvállalatok integrátor szerepet tudnak betölteni és megrendeléseket adnak a kkv-nak. Elmondta: az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés