Előfizetői tartalom

175 milliárd forintnyi útépítési pénzt függesztett fel Brüsszel

Portfolio
Az arányosság jegyében az Európai Bizottság az útépítésekkel érintett Operatív Programokban csak a szerződések (projektek) szintjén függesztette fel a kifizetéseket, nem pedig az egész Operatív Programokat, így a felfüggesztés a gyakorlatban 573 millió eurót tesz ki - mondta el a Bizottság regionális politikai biztosának szóvivője a Bruxinfónak. A brüsszeli lap azt is megemlíti, hogy a hivatalos felfüggesztő határozat mellett is zajlanak tovább az egyeztetések az aszfaltügyben a pénzügyi korrekció (javasolt bírság) mértékéről.

A cikk főbb információi egy tegnapi magyar lapértesülés kapcsán: Valóban a hivatalos felfüggesztés fázisába lépett a régóta húzódó aszfaltügy, de csak a konkrét szerződések (projektek) szintén érvényes a kifizetés felfüggesztése, ami a lehető legalacsonyabb szintje a felfüggesztésnek és az érintett szerződésekről szóló listát a magyar hatóságok nyújtották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés