Előfizetői tartalom

Óriási EU-pénzről beszélt Lázár - Mi a háttér?

A magyar kormány kifizette a mai nappal a 8200 milliárd forintos uniós támogatást, amit vállalt - többek között ezt hangsúlyozta a mai Kormányinfo nevű sajtótájékoztatón Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője azt is megjegyezte, hogy ezzel párhuzamosan van még egy 400-600 milliárdos árfolyamnyereség, amit még ki tud fizetni a kormány. De honnan jön ez és hogyan állunk az EU-források kifizetésében? Gyors helyzetkép, illetve háttér.

Budapest Economic Forum 2015 A 2007-2013-as ciklus forráslehívási eredményeiről, illetve a 2014-2020-as ciklus indításáról, a fő gazdaságpolitikai prioritásokról is beszél a jövő csütörtöki Budapest Economic Forum című konferenciánk nyitó előadásában Lázár János. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés