Előfizetői tartalom

Nem kell megijedni, tavasszal újranyílnak a bezárt EU-pályázatok

Mindhárom, most felfüggesztendő gazdaságfejlesztési pályázatban maradt még leköthető keret, így a felhívások egyszerűsítése, átalakítása után tavasszal újra fognak nyílni - jelezte a Portfolio kérdésére Karsai Tamás. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára a félreértések elkerülése érdekében hangsúlyozta, hogy a felfüggesztések magyar döntésre születtek, szó sincs Brüsszel által esetlegesen feltárt problémákról.

Uniós Források 2016 Karsai Tamás is részt vesz előadóként a Portfolio március 10-i nagyszabású Uniós Források 2016 című konferenciáján, amelyen a GINOP-pályázatok eddigi tapasztalatairól és a kilátásokról beszél. További részletek: Információ és jelentkezés A január végi Kormányhatározatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés