Előfizetői tartalom

Színvallásra készteti a kormány az uniós pályázókat

Weinhardt Attila
Vízi Ildikó
Egy új, de egyelőre nem működő funkció érhető el a hivatalos uniós pályázati oldalon E-beszerzés néven és a Portfolio értelmezése szerint egy nagy horderejű változás első konkrét jelének számít. Az online felületről, mint az árajánlat kérések nyilvánosságra hozatalának csatornájáról, már Karsai Tamás, az NGM helyettes államtitkára is beszélt a Portfolio minapi Uniós Források konferenciáján. Ő akkor azt mondta, hogy az új funkció csak azokra a pályázókra vonatkozik, akik a 25 millió forintos közbeszerzési értékhatár alatt valósítják meg beruházásaikat. Az új felület és az új közbeszerzési törvény kapcsán egyelőre számos nyitott kérdés is látszik, amelyek igencsak lényegesek az EU-s pályázatra készülőknek.

A Portfolio a minap figyelt fel rá, hogy a hivatalos pályázati oldalon megjelent egy új funkció, mely az E-Beszerzés névre hallgat, mely a következő linken érhető el.A felületA E-beszerzés felülete a Részletes Információk, azon belül pedig az Eredmények fül alatt érhető el.Nincs találatA felületen rákereshetünk a Kedvezményezett nevére, a kapcsolódó projekt számára...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái