Előfizetői tartalom

Óriási gyorsítást kapott 2200 GINOP-nyertes is

Portfolio
Már a folyamatban lévő GINOP nyertes támogatási szerződésekre is érvényes az a hétfőn kiadott GINOP Irányító Hatósági tájékoztatás, amely szerint meghatározott feltételek esetén külön előzetes írásos engedély nélkül is hozzájárul a nyertes projektnél jelzálog bejegyzéséhez. Ez jelen állás szerint 2204 nyertes projektet érint, és természetesen a következő időszakban kihirdetendő nyertesekre is vonatkozik majd. Mindez egészen addig marad érvényben, amíg egy másik közleménnyel vissza nem vonják a jelentős adminisztratív könnyítést, ami a projektek finanszírozásával kapcsolatos ügyintézést jelentősen gyorsíthatja.

A hétfőn megjelent közlemény emlékeztet arra, hogy a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet 85. § szerint a Kedvezményezett által a projekt keretében beszerzett ingatlan, vagyontárgy a projekt fenntartási jelentés elfogadásáig csak az Irányító Hatóság...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái