Előfizetői tartalom

Elképesztő kapkodás egy ma megnyitott EU-s pályázatnál (2.)

Portfolio
Bár már egy hónapja közzétették a pest megyei cégek kapacitásbővítő beruházásait támogató felhívást, de a mai megnyitás előtt csak tegnap késő délutánra sikerült pontosítani a támogatási intenzitási szabályokat. A csütörtök délután kiadott tájékoztatás ráadásul még azt vázolta, hogy ma délután 1-től lesz elérhető a kitöltőprogram, de ez már ma reggel megjelent. A pályázat ma délután 1-kor meg is nyílt és mivel a 3,58 milliárd forintos keretnél folyamatos lesz a nyertes pályázatok elbírálása, így mindenki az elején akarja majd beadni, így a keret valószínűleg napok alatt ki fog merülni. Akár hamarabb, mint ahogy egyébként a jogszabályt szigorúan értelmezve megnyílhatott volna a támogatási kérelmek beadhatósága.

Amint azt mi is megírtuk, május 13-án jelent meg a közép-magyarországi régió cégei számára nyitva álló kapacitásbővítési pályázat, de a támogatási intenzitási szabályrendszer meglehetősen zavarosra sikeredett, mivel egymásnak ellentmondó mondatok kerültek bele a felhívásba. Egyrészt ugyanis azt rögzítette a szöveg, hogy "a támogatás maximális mértéke az összes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés