Előfizetői tartalom

Tényleg leállnak az uniós pénzek? - Reagált a Miniszterelnökség

A magyar uniós pályázati rendszert jelenleg a négyfokozatú skálán a második kategóriába sorolja az Európai Bizottság és a brüsszeli illetékesek jelzése szerint a most készülő jelentésben is ebben a kategóriában marad - jelezte a Portfolio-nak Csepreghy Nándor ma reggeli cikkünk nyomán. A Miniszterelnökség miniszter-helyettesének szavai tehát cikkünk azon forgatókönyvét jelentenék, hogy "nincs különösebb gond magyar szempontból" és nem történik meg a brüsszeli kifizetések automatikus felfüggesztése. Elismerte, hogy valóban több területen vannak viták a Bizottsággal és felvázolta, hogy mi a magyar álláspont. Reggeli cikkünk:

Kapcsolódó cikkünk2016.10.05Komoly a helyzet: minden EU-pénzt megtagadhat tőlünk BrüsszelCsepreghy cikkünk kapcsán hangsúlyozta: nem rendszerszintű ellenőrzést végzett a Bizottság, hanem csak a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) irányítási és kontroll mechanizmusait, annak Irányító Hatóságát érintette a vizsgálat. Éppen emiatt ha a vizsgálat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái