Előfizetői tartalom

540 milliárd forintos karácsonyi ajándékot kapnak a magyarok a kormánytól

Portfolio
Ma közel 540 milliárd forint értékben jelenik meg 10 új európai uniós hitel- és kombinált hitelprogram - jelentette be Rákossy Balázs, Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) Európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) és az NGM közös sajtótájékoztatóján. A termékeket a vállalkozások 2017 februárjától igényelhetik jelenleg 442 MFB ponton keresztül.

Tíz új hiteltermék válik elérhetővé jövő év februárjától a vállalkozások számára országszerte a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, illetve a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében, összesen 537 milliárdos keretösszeggel. A termékeket kapacitásbővítésre, infokommunikációs fejlesztésekre, kutatás-fejlesztési tevékenységekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés