Előfizetői tartalom

Kitolták 7 gazdaságfejlesztési pályázat beadási kezdetét

Portfolio
Miután délelőtt elhangzott a parlamentben, hogy a gazdaságfejlesztési célú hitel- és kombinált hiteltermékek beadási kezdetét módosítják, délután már meg is jelentek az erről szóló első közlemények a hivatalos pályázati oldalon. Ezzel párhuzamosan Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára további három pályázat esetében jelezte a dátumok módosulását.

Ma a pályázati oldalon négy felhívás esetében jelent meg közlemény, melyben azt olvashatjuk, hogy a pályázatok beadhatóságának időpontja megváltozik. Ennek az oka, hogy "a piaci visszajelzések alapján a kombinált felhívások esetében a támogatási kérelmek elkészítése több időt vesz igénybe, mivel a vállalkozásoknak a visszatérítendő (hitel) és a vissza nem térítendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés