Előfizetői tartalom

Hiába kérték, sokaknak már nem jut EU-pénz a legnépszerűbb pályázaton

Portfolio
A várható pályázati keretösszeghez képest már közel 2,5-szeres támogatást kértek a cégek a legnépszerűbb EU-s kapacitásbővítési pályázaton (GINOP-1.2.1-16), így sokaknak bizonyára nem jut pénz. A másik kapacitásbővítési pályázat (GINOP-1.2.2-16) viszont úgy tűnik, nem annyira vonzó, mivel a várható keretösszegnél egyelőre kevesebb támogatást kértek a cégek. Közben a csak két hete megnyílt első nagy uniós kombinált hiteltermékre (GINOP-1.2.3- 8-3-4-16) szintén erőteljes pályázói érdeklődés látszik: a keret harmada már "elfogyott".

Uniós Források 2017 Az EU-s pályázati dömpingről és annak okairól, a kihívásokról részletesen szó lesz a Portfolio március 23-án sorra kerülő Uniós Források 2017 konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Holnap éjfélig marad nyitva a pályázatA múlt héten, már időben jelezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés