Előfizetői tartalom

Forradalmi változásra készül a Miniszterelnökség az EU-pályázatok mögött

Fél órával, azaz kb. 20%-kal rövidebb idő alatt ki lehet tölteni egy uniós pályázat támogatási, illetve kifizetési kérelmét mostanában, mint az előző ciklus elektronikus rendszerében - derül ki egy friss videóból. Lényeges bürokráciacsökkentés zajlott tehát le a háttérben, mert kevesebb adatot kér az új rendszer; az igazi forradalmat azonban még csak most készítik elő a háttérben. Az a cél ugyanis, hogy olyan stabil és gyors elektronikus pályázati felületet hozzon létre az állami tulajdonban lévő üzemeltető, hogy a minősége vetekedjen a piaci pénzügyi szektor szolgáltatási színvonalával - jelezte a Portfolio-nak Dányi Gábor. A Miniszterelnökség helyettes államtitkára elárulta, hogy ehhez a forradalmi célhoz szokatlan, felhasználói értékítéleten alapuló ösztönző rendszer társul, azaz a pályázati felületet használók objektív pontozásos visszajelzésein is múlik, hogy ki mennyit kereshet az üzemeltető cégnél.

Uniós Források 2017 Dányi Gábor is részt vesz előadóként a Portfolio március 23-i Uniós Források konferencián, amelyen szó lesz többek között a pályázati meghirdetési dömping okairól és a kihívásokról is. További részletek: Információ és jelentkezés Két fontos fejleményAzok, akik uniós pályázatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés