Előfizetői tartalom

Hatalmas lehetőség előtt áll Magyarország az energiahatékonyság terén

Portfolio
Hatalmas lehetőség előtt áll Magyarország az energiahatékonysági beruházások segítségével, hiszen tud közeledni az ország az EU-s vállalások felé, miközben mindez a pályázóknak is jó, mert csökken az energiaszámlájuk - foglalta össze az energetikai jellegű uniós pályázatok üzenetét a Portfolio Uniós Források konferenciáján Miklós István, a Vanessia Kft. szakmai igazgatója.

Miklós István többek között az alábbiakról beszélt előadásában:Magyarország az alábbiakat vállalta az EU irányába energiahatékonysági és megújuló szempontból: 2020-ra a megújuló energiák részarányra 13%-ra nő az uniós előírás szerint, de itt Magyarország túlvállalást fogalmazott meg (14,65%-ot vállaltunk, de ettől egyelőre nagyon messze vagyunk még); emellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés