Előfizetői tartalom

Elképesztő hajrá: egy hónap alatt az összes EU-pénz ötödét elosztották

Weinhardt Attila
Egyetlen hónap alatt, tavaly decemberben 1660 milliárd forintnyi EU-támogatás nyerteséről hoztak döntést Magyarországon, ami a 7 évre szóló keret közel ötödét teszi ki, azaz extrém mértékben megugrott a megítélt támogatások összege - derül ki szokásos hónap eleji összesítésünkből. A hajrá után most már ott tartunk, hogy a teljes pályázati keret 90%-át elosztották a hatóságok. A kifizetett EU-támogatások is iszonyatosan meglódultak decemberben a beígért sokhavi bónuszok miatt, és adatbázisunk szerint öt nagy fejlesztési területen a maximális kifizetési cél is teljesült, így akár 24 havi bónusznak is örülhetnek az érintett dolgozók.

Hatalmas ugrást láttunk decemberbenMozgalmas decembere volt a fejlesztéspolitikában dolgozóknak, hiszen számos pályázat még nyitva állt az utolsó támogatási lehetőségek valamelyikére (az egyik ingyenpénzt kínáló gazdaságfejlesztési pályázatot három hét alatt bezárják a nagy roham miatt), a minisztériumok Irányító Hatósági részlegein pedig a nyertesek kiválasztásával...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái