FONTOS Kiszámolta a ChatGPT-vel egy magyar közgazdász, mekkora eséllyel jutunk tovább a foci-Eb-n
 
Előfizetői tartalom

Meghátrál a kormány, hogy dőlhessenek végre az EU-pénzek Magyarországra

Már nem tartja indokoltnak a közbeszerzési ellenőrzések minisztériumból való kiszervezését Gulyás Gergely, mert azt házon belül is meg lehet oldani mintegy 80 ember felvételével, ezért nem hosszabbítja meg ezt a keretszerződést az érintett cégekkel a Miniszterelnökség - többek között ezt jelentette be a mai Kormányinfón maga a tárca vezetője.

Fontos fejlemény ezGulyás Gergely állítása szerint a döntéshez nincs köze az Európai Bizottság kritikáinak, de a Portfolio információi szerint igenis régóta "szúrta a szemét" a Bizottságnak a milliárdos tanácsadói szerződés. Ráadásul az annak keretében elvégzett munka minőségével is lehettek gondok, fennakadhatott a Bizottság szűrőjén. Így a Portfolio megítélése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés