Előfizetői tartalom

Több tízmilliárdot osztott most ki a kormány vidéki szálláshelyek fejlesztésére

Portfolio
Több mint 700 pályázatot támogatott a Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Program első ütemében, amelyek közül 624 pályázat esetén közzé is tették már a kibocsátott támogatói okiratok listáját. A Portfolio kalkulációi szerint mintegy 45 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatás odaítélését tartalmazza ez a lista az első körre ígért 48 milliárd forintos támogatásból.

A napi.hu szúrta ki azt, hogy első körös eredményhirdetést hajtott végre az MTÜ a vidéki szálláshely kapacitások fejlesztésére kiírt pályázatán, amelyen több mint 700 nyertes született, de egyelőre ennél kevesebb a kiállított támogatói okirattal is rendelkező cégek listája. A Portfolio kalkulációi szerint mintegy 600 pályázó nyert el jellemzően 40 millió forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés