Előfizetői tartalom

Hatalmas uniós ingyenhitelt jelentett be Varga Mihály

Portfolio
Június 9-től újabb gazdaságvédelmi intézkedés lép életbe, a magyar kisvállalkozások nulla százalékos kamat mellett igényelhetnek uniós hitelt az MFB Pontokon – jelentette be Varga Mihály. A pénzügyminiszter kiemelte: ez a jelenlegi legkedvezőbb és legolcsóbb finanszírozási lehetőség a válság alatti működéshez és a gazdaság újraindítását követő versenyre való felkészüléshez is. A kormány célja, hogy minden életképes vállalkozás segítséget kapjon a válság leküzdésében és részt vegyen a gazdaság újraindításában.

A kormány májusban döntött arról, hogy az Európai Uniós Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) éves keretének módosításával összesen 420 milliárd forint fejlesztési forrást biztosít a gazdaságvédelmi intézkedésekhez – emlékeztetett Varga Mihály. Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 06. Itt a bejelentés: 420 milliárdnyi gazdaságfejlesztési EU-pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés