Előfizetői tartalom

Megduplázták a géptámogatási keretet, lassan az összes vidékfejlesztési EU-forrást kifizetik

MTI
A beruházási célú vidékfejlesztési pályázatokra 1600 milliárd forintnyi támogatási igény érkezett be, amely 500 milliárddal több a meghirdetettnél, ezért megemelte a tárca az egyes pályázatok keretösszegeit, például a precíziós gazdálkodás területén a 100 milliárd forintos géptámogatási keretösszeget közel a duplájára kellett emelni – jelezte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára egy szerdai előadásában.

Az MTI összefoglalója szerint Viski József a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének közgyűlésén Gödöllőn tartott előadást a Vidékfejlesztési Programról és azon belül a precíziós géppályázat tapasztalatairól. Utóbbi kapcsán a tárca közleménye szerint Viski többek között azt mondta, hogy a precíziós gazdálkodás területén a 100 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés