FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Megszólalt az Európai Bizottság a magyar kormány engedményeinek bejelentése után

Miután bejelentette Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy négy területen konkrét engedményeket tett az Európai Bizottság felé a kormány a megegyezés érdekében, majd Orbán Viktor kormányfő közölte, hogy az összes technikai akadály elhárult a megegyezés útjából, megkereste a Portfolio az Európai Bizottság illetékes szóvivőit. Számos kérdést feltettünk nekik, amelyekre általánosságban küldtek gyors válaszokat.

Így reagált a két bizottsági szóvivő Arra kértük őket, hogy mondják el: milyen területeken szükségesek még további egyeztetések a megegyezés érdekében, milyen kérdésekben nem engedett a magyar kormány, valóban van-e előrelépés a kormány és a Bizottság között a megállapodás felé, mikor fog választ küldeni a Bizottság a jogállamisági eljárásban a magyar kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés