Előfizetői tartalom

Napelemesek, figyelem! - Óriási vállalásokat tett a kormány Brüsszel felé

Új, a magyar nyilvánosság előtt eddig még nem bejelentett fontos vállalásokat tett a magyar kormány az Európai Bizottság felé a lakossági és céges napelemek/naperőművek terén, amelyek összességében több százezer ember/cég életére lesznek hatással a következő években. Mindennek közérthető formája abból a bizottsági anyagból derült ki, amelyet tegnap hoztak nyilvánosságra Brüsszelben, miután hivatalosan is elfogadták a magyar helyreállítási tervet.

Erre számíthatnak a lakossági uniós napelemes pályázók Az egyik legfontosabb változás a lakosság számára az, hogy akik az uniós napelemes pályázaton nyertek/nyernek, nekik jövő januártól már megszűnik a szaldó elszámolás szerinti hálózati csatlakozási lehetőség és rögtön a bruttó elszámolásba kerülnek át a beruházásuk kapcsán. Ennek háttere az, hogy 2023 végével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés