Előfizetői tartalom

Magyarország újabb szankciós vétóval borított asztalt az EU-ban

Ismét a magyar kormány akasztotta meg az Európai Unió új szankciós csomagjának elfogadását: péntekig akarják elfogadni az új büntetőintézkedéseket, de Magyarország levenné négy orosz magánszemély nevét a büntetendő személyek listájáról, mellette pedig azt sem támogatja, hogy a családtagokra is kiterjesszék a szankciókat. Az sem tetszik az Orbán Viktor vezette kabinetnek, hogy egy évre hosszabbítsák meg a már lévő korlátozásokat.

Szerda délután az uniós nagykövetek újra össze kell üljenek, hogy döntésre jussanak az Oroszországgal szembeni 10. szankciós csomagról, miután kedden Magyarország kifogásokat emelt az új szankciós lista ellen. Mostanra már hagyománnyá vált, hogy az Orbán Viktor vezette magyar kormány akasztja meg a szankciók elfogadását, ezúttal pedig azt kifogásolják, hogy négy személy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés