FONTOS További 2 milliárd eurónyi uniós támogatást szabadíthatott ki a magyar kormány
 
Előfizetői tartalom

Feltételes megállapodás született a kormány és Brüsszel között a kohéziós pénzekről

Szakértői szinten megszületett a feltételes megállapodás a magyar kormány és az Európai Bizottság között a horizontális feljogosító tételekhez szükséges reformokkal kapcsolatban. Fontos lépés ez az uniós kohéziós források nem felfüggesztett részének lehívásához. A Népszava értesülései szerint a politikai jóváhagyás szükséges még Brüsszeltől, ahol még lehetnek viták. A Portfolio megtudta, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn már tárgyalt is Didier Reynders jogérvényesülésért felelős EU-biztossal.

Szakértői szinten megszületett a feltételes megállapodás Brüsszel és Budapest között arról az igazságügyi reformcsomagról, amely a Magyarországnak 2021-2027 között jutó felzárkóztatási (kohéziós) támogatások odaítélésének legfontosabb feltétele – értesült a Népszava több, egymástól független uniós forrástól. A mostani döntés még nem a köznyelvben jogállamisági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés