Előfizetői tartalom

Fontos visszaigazolást kapott a kormány Brüsszelből az uniós források felszabadításáról

Didier Reynerds jogérvényesülésért felelős uniós biztos levélben tájékoztatta Varga Judit igazságügyminisztert, hogy engedélyezik, hogy a magyar parlament elé kerüljön azt a reformcsomagot, amely a kohéziós források felszabadításához szükséges. Az Európai Bizottság politikai jóváhagyására még várni kell, de az eljárás ezzel fontos lépcsőhöz ért. Még hosszabb idő lehet, amíg a magyar források kiszabadulnak. Mint megtudtuk, a jogszabálytervezet már csütörtökön felkerülhet az országgyűlés napirendjére.

Megvan a brüsszeli zöld lámpa! A jogérvényesülésért felelős biztos tegnapi tájékoztatása alapján a Kormány kezdeményezte az Európai Bizottsággal egyeztetett igazságügyi csomag benyújtását az Országgyűlésnek - írta Varga Judit magyar igazságügyi miniszter a Facebookon. Mint a Portfolio megtudta, már csütörtökön délután fel is kerülhet a parlament honlapjára a javasolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés