Előfizetői tartalom

Digitalizáció EU-s pénzből: hatalmas lehetőség előtt Magyarország

2021 és 2027 között a megelőző 7 évben elnyert direkt EU támogatások 2,5-szerese, mintegy 7 milliárd euró érkezhet Magyarországra. A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) megszületéséhez az a kormányzati felismerés vezetett, hogy a direkt források megszerzésében még óriási kihasználatlan lehetőségeink vannak - mondja Sere Péter, az MFOI vezető szakértője. Digital Transformation konferenciánk előadója szerint a direkt EU források - ellentétben a Kohéziós Alap forrásaival - elsősorban olyan projekteket finanszíroznak, amelyek kiválóságukon keresztül példát mutathatnak az EU egészének. A digitalizáció területén egyértelműen meghatározhatók a fontos témák, mint például a közlekedés, a közszolgáltatások vagy az egészségügy digitalizációja, az adatalapú működés, a hatékony és fenntartható energetika, a kiberbiztonság vagy éppen az 5G infrastruktúra fejlesztése.

Digital Transformation 2023 Digitális transzformáció brüsszeli direkt forrásokból - Erről a témáról is szó lesz mmájus 3-ai Digital Transformation konferenciánkon! Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Dióhéjban összefoglalnád nekünk, hogyan működik a brüsszeli direkt forrásokra történő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés