Előfizetői tartalom

Leminősítési kockázatot lát a kormány és az EU vitán túl is a Fitch Ratings

Magyarország igazságügyi reformjai pozitív lépésnek számítanak az ország felfüggesztett uniós finanszírozásának egy részének felszabadítása felé, de a Fitch Ratings szerint az esetleges kifizetések időzítése és mértéke továbbra is bizonytalan. Emellett a gazdasági kormányzat döntéseivel kapcsolatban is problémákat látnak, hitelességi kockázatok miatt a leminősítés felé mutató negatív kilátásokat jeleztek.

A Fitch Ratings pénteken kiadott rövid értékelése szerint a magyarországi igazságügyi reformok pozitív lépést jelentenek az ország felfüggesztett uniós finanszírozásának egy részének felszabadítása felé, de az esetleges kifizetések időzítése és mértéke továbbra is bizonytalan. Mint kiemelik, a magyar bíróságok politikai befolyásolásának csökkentését célzó törvényjavaslat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés