Előfizetői tartalom

Uniós pénzvita: teljesíti a Bizottság egyik kérését a kormány, az EP-vizsgálódásra is reagáltak

Szabó Dániel
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának vizsgálódelegációját fogadta szerdán, akikkel a magyar közbeszerzési rendszer irányítottságáról, valamint az uniós források felhasználásáról egyeztetett. Előző nap Johannes Hahnnal, az Európai Bizottság költségvetési és igazgatási ügyekért felelős biztosával próbálta tisztázni az Erasmus-ügy még nyitott kérdéseit. A miniszter a Portfolio-val most közölte, hogy a Bizottság többszöri kérésére a jövő héten már egy kész jogszabálytervezetet küldenek Brüsszelbe. Ez közelebb hozhatja a közérdekű vagyonkezelő alapítványok ügyének rendezését.

"Tárgyszerű és a kölcsönös megértésre törekvő beszélgetés volt, ahol mi elmondtuk az európai uniós források felhasználásának a rendjét és az alapvető szempontjait, és aztán az Európai Parlamenti Bizottság tagjai kérdezhettek akár specifikus, akár általános kérdéseket, mind a kettőre volt példa" - mondta el szerdán Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái