Előfizetői tartalom

Uniós források: lehet, hogy csak 2024-ben jut kifizetésekhez a kormány

Nincs határideje az Európai Bizottság és a magyar kormány közötti megállapodásnak, amelyek nem állnak jól. Emiatt akár 2024 nyarára tolódhat a magyar uniós források lehívásának ideje, főként a helyreállítási forrás esetében lehetnek problémák - derült ki Johannes Hahn költségvetési biztos, szerdai az Európai Parlamentben elmondott beszámolójából.

Johannes Hahn szerint nincs konkrét határideje a Magyarország ügyében folyó eljárásnak, így az sem kizárt, hogy az ügy lezárása átcsúszik a következő Bizottság feladatai közé 2024-re - számolt be az Euronews. Mint ismert, az Európai Tanács 26 tagállam által támogatott döntése értelmében Magyarország esetében a helyreállítási és ellenállóképességi eszköz lehívását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés