Előfizetői tartalom

Bóka János óva int mindenkit attól, hogy mostanában várja az uniós forrásokat

Szabó Dániel
Bóka János, az Európai Uniós ügyekért felelős magyar miniszter kedden találkozott az Európai Parlament elnökével Roberta Metsolával, a frakcióvezetőkkel és EP-bizottsági vezetőkkel folytatott megbeszélése után. Az ülés témája a következő féléves magyar elnökség ügye volt, és állítólag nem jeleztek aggályokat azzal kapcsolatban, hogy a soros tanácsi vezetést az Orbán Viktor vezette kabinet töltse jövő nyártól. A Portfolio kérdésére a miniszter az uniós forrásokról szóló bizottsági tárgyalásokról is beszámolt, és óva intene mindenkit, hogy a pénzeket mostanában várja.

Célom, hogy az elnökségi időszak alatt többször is találkozzak az Európai Parlament képviselőivel, frakcióvezetőkkel és bizottsági elnökökkel, hogy megvitassam a magyar félév prioritásait és az intézmények közötti együttműködés kereteit. Az elnökség sikeres lebonyolításához konstruktív együttműködésre van szükség az Európai Parlamentet is - jelentette ki a miniszter...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái