Előfizetői tartalom

Gyökeres változás előtt a magyar fejlesztéspolitika, megváltoztatja a súlypontokat a kormány

A kormány hamarosan bemutatja a teljesen újraírt magyarországi területfejlesztési koncepciót. Az új keretrendszer sokkal inkább koncentrál majd a kistelepülésekre, közepes méretű városokra, közben az állami szolgáltatásokat is rugalmasabbá és összehangoltabbá teszi. Egyelőre kevés részlet ismert még a megváltoztatott koncepcióból, de Petri Bernadett, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda ügyvezetője a Portfolio-nak bemutatta, hogy milyen elvek és felismerések mentén változik meg a magyarországi területfejlesztés.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter egy múlt heti előadásában jelentette be, hogy a kormány alapjaiban írja át a magyar területfejlesztési koncepciót, amely számos változást hozhat az ország vidéki és városi területein az állami beruházáspolitikában. A politikus ígéretei szerint a területfejlesztési politika rugalmasabbá válik, figyelembe véve a városi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés