Előfizetői tartalom

Uniós források: csütörtökön komoly tárgyalásra várják a kormányt

Magyar kormányzati és brüsszeli uniós források is megerősítették a Portfolio-nak, hogy fontos tárgyalásra készülnek csütörtökön. Az Európai Bizottság részéről Didier Reynders és Johannes Hahn biztosok várják Navracsics Tibor területfejlesztési és Bóka János EU-ügyi minisztert. A kondicionalitási eljárásban és az Erasmus-ügyben is fordulat lehet.

Jelentős tárgyalási fordulót tartanak Brüsszelben csütörtökön a magyar kormány és az Európai Bizottság képviselői. A múlt héten már több technikai egyeztetés is megelőzte a mostani látogatást, és több forrásunk szerint is érdemi előrelépésekre és bejelentésekre számítanak a felek. A Portfolio-nak magyar kormányzati források megerősítették, hogy nemcsak Bóka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés