FONTOS Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében
 
Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor: november végére elindulhatnak az uniós kifizetések

Brüsszelben fontos találkozóra készül a kormány az Európai Bizottsággal. Csütörtökön így közelebb kerülhet a magyar uniós források felszabadítása, és akár már novemberben megindulhat az EU-támogatások folyósítása. A kormány pedig mindent megtesz, hogy olyan készültségben legyenek a tervezett programok, hogy azonnal megindulhassanak a kifizetések. Eközben a kabinet a területfejlesztési politika újragondolására készül – mondta el Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a Portfolio Budapesti Economic Forum 2023 konferenciáján.

Ha röviden akarok válaszolni, akkor azt mondom, hogy csütörtök után többet tudok: ekkor megyek Brüsszelbe áttekinteni a dolgok állását – kezdte előadását Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az uniós tárgyalásokkal kapcsolatos kérdésekre válaszolva. Mint arról a Portfolio korábban beszámolt, a politikus és Bóka János EU-ügyi tárcavezető egy nagyobb delegációval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés