Előfizetői tartalom

Bejelentették Brüsszelben: tényleg kap közel 1 milliárd eurót Magyarország a helyreállítási tervben

A Portfolio ma délelőtt megírt információival összhangban valóban jóváhagyta ma az Európai Bizottság a magyar kormány által módosított és a REPowerEU fejezettel kiegészített helyreállítási tervet, és így előleg kifizetés címén közel 1 milliárd eurónyi forrást kap majd meg Magyarország – közölte csütörtökön a brüsszeli testület.

A 460+460 millió eurónyi előleg kifizetéséhez az kell, hogy az uniós pénzügyminiszterek tanácsa a december eleji ülésen hivatalosan is rábólintson a módosított és kiegészített, összesen 10,4 milliárd eurós magyar helyreállítási programra. Az előlegfizetésen felüli rész lehívásához az kell, hogy Magyarország mind a 27 szupermérföldkövetet maradéktalanul teljesítse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés