Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor is reagált az Európai Bizottság egymilliárd eurós döntésére

Végül a legutolsónak beadott RePowerEU-fejezet esetében történhetnek meg az első uniós kifizetések: akár már jövő februárban befuthatnak az első utalások. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter örömét fejezte ki az előlegfizetést lehetővé tevő csütörtöki bizottsági döntés kapcsán, de jelezte, hogy minden más forrást is fel akarnak szabadítani.

Örömmel értesültünk arról, hogy a tárgyalások eredményeként az Európai Bizottság végre lehetővé tette, hogy hozzáférjünk az európai uniós forrásokhoz és megkezdődött az uniós források folyósítása is – mondta el Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter csütörtökön azzal kapcsolatban, hogy Brüsszelben elfogadták a magyar helyreállítási és ellenállóképességi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés