Előfizetői tartalom

Brüsszel fű alatt engedélyt adott a magyar kormány támogatási programjaira

Az Európai Bizottság zöld utat adott Magyarországnak a meglévő állami támogatási programok kiigazítására irányuló javaslataihoz, amelyek célja a gazdaság támogatása az orosz-ukrán háború okozta gazdasági zavarok orvoslására. Emellett Brüsszel rábólintott az Exim által folyósított vállalati energiaügyi ártámogatások folytatására is.

A magyar kormány 2023. november 22-én két állami támogatási program esetében is a Bizottság jóváhagyását kérte a meghosszabbításra: a magyar ernyőprogramra (SA.103089) és a földgáz- és villamosenergia-árak emelkedése miatti többletköltségek támogatására (SA.104385). Magyarország célja az indoklás szerint, hogy segítséget nyújtson az orosz-ukrán háború okozta gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés