Előfizetői tartalom

Hatalmas EU-pályázatok jönnek idén a munkaerőpiaci aktivitás és a foglalkoztatás növelésére

Portfolio
A kormánynak továbbra is az a célja, hogy a munkaerőpiaci aktivást és a foglalkoztatottak arányát növelje, ezért a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) terhére összesen több, mint 460 milliárd forintnyi forrást fog felhasználni 2030-ig, és ezen pályázatok nagy részét már idén meghirdetheti – jelezte szerda reggeli közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Tegnap a tárca a kkv-knak szóló idei pályázati dömpingre hívta fel a figyelmet (450 milliárdos keretet említve), ma pedig a munkaerőpiaci aktivitással és foglalkoztatással kapcsolatos keretről tett jelzést. Azért említ 2030-as dátumot utóbbi pályázati keretek felhasználhatóságára, mert a 2021-2027-es ciklusnak addig tart a tényleges forrásfelhasználási határideje. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés