Előfizetői tartalom

A kormány az Erasmus+ pályázati határidő kitolásáért lobbizik Brüsszelben

Az Erasmus+ program esetében a kormány a pályázati határidő kitolását kérte az oktatási miniszterek múlt pénteki tanácskozásán Brüsszelben. Remélik, hogy addig a közérdekű vagyonkezelő alapítványok jelentette összeférhetetlenségi aggályokat is orvosolni tudják, és az Európai Bizottság visszaengedi Magyarországot a programba.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára, Hankó Balázs az M1 aktuális csatornának adott interjúban beszélt arról, hogy az Európai Bizottság nyitottságot mutat az Erasmus+ program esetében, hogy visszaengedje Magyarországot. Mint ismert, 2022 végén az uniós végrehajtó testület kötelezettségvállalási tilalmat rendelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés