Előfizetői tartalom

Helyreállítási pénzek: fontos lépést tett Brüsszel a Magyarország elől elzárt forrásoknál

Miután februárig alig harmadát fizették csak a helyreállítási és ellenállóképességi eszköz, valamint a RePowerEU forrásainak a tagállamoknak, az Európai Bizottság megpróbálja felgyorsítani az utalásokat. Ehhez új útmutatókat és kereteket tettek közzé hétfőn. Magyarország még nem fér hozzá ezekhez a forrásokhoz, a szűk határidő miatt pedig rengeteg RRF-pénzt veszíthetünk el.

Az Európai Bizottság hétfőn további támogatást jelentett be az uniós tagállamoknak a megújuló energiaforrások bevezetésének felgyorsítása és az orosz fosszilis tüzelőanyag-importtól való függőség csökkentése érdekében. Brüsszel egy sor új és aktualizált ajánlást és iránymutató dokumentumot fogadott el, amelyek célja a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés