FONTOS Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
 
Előfizetői tartalom

NABI: kockázatok és árazás

Portfolio
Január 20-án a NABI bejelentette, hogy megvásárolta az angol Optare buszgyártó társaságot. A NABI fundamentális árazása, mely megítélésem szerint számtalan nehézséget rejtett magában a tevékenység sajátosságaiból adódóan az akvizíció előtt is, a jövőben különösen kemény diónak bizonyulhat a piac számára. Jelen cikkünkben a NABI „fair- árának meghatározásához alkalmazható módszerek előnyeit és hátrányait, illetve az előrejelzések készítése során megjelenő bizonytalansági tényezőket szeretnénk bemutatni az akvizíció előtt és azt követően.

1. Az alaptevékenység árazásaA NABI gazdálkodásának főbb jellemzői; a minimum 10-12 hónapra előre ütemezett termelés, az „egytermékes- gyártási folyamat, a USA városi buszközlekedésének nagy biztonsággal tervezhető kereslete, a pótalkatrész értékesítés viszonylagosan egyszerű előre jelezhetősége, a piaci részesedés növelésének kritériumai, a relatív kevés számú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés