Előfizetői tartalom

Az APEH a Graphisoft-ot választotta

Portfolio
Az APEH teljes, országos hálózatának 27 igazgatóságán bevezették a Graphisoft Virtuális Épület koncepcióján alapuló ArchiFM rendszert. Az APEH, a Graphisoft és a Graphisoft CAD Stúdió munkatársai által közösen kialakított, egyedi fejlesztésű, egységes ingatlannyilvántartási rendszer 38 helység mintegy 136 épületének adatait kezeli. Az APEH ingatlanállományához tartozó összes épület adatai, grafikai megjelenítése, térbeli modellje, megvalósulási terv szintű dokumentációi egységes rendszerben, intranet hálózaton is elérhetővé válik.

Ajánlatkérésében az APEH országos hálózatának valamennyi ingatlanára kiterjedő, bármelyik igazgatóságról elérhető és lekérdezhető integrált számítógépes rendszer megteremtését várta el az ajánlattevőktől. Olyan megoldást keresett, amely az ingatlanok komplex nyilvántartásán túlmenően a költségek jelentős csökkentése mellet ugrásszerűen növelheti az ingatlanüzemeltetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés