Előfizetői tartalom

Bemutatjuk a Portfolio.hu Klub vendégét: Miró József

Portfolio
A január 12-én megrendezésre kerülő Portfolio.hu Klub egyik vendége a Cashline Értékpapír Rt. vezető elemzője, Miró József lesz. A rendezvényen a két jelentős kapitalizációval rendelkező magyar vegyipari társaság, a BorsodChem, és a TVK aktuális helyzetét, jövőképét tekintjük át az érintett társaságok első számú vezetőinek segítségével.

Bővebb információ... Ingyenes regisztráció Miró József 1993-ban diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán, mint fizikus. Ezt követően doktorandusi és tanársegédi státuszban dolgozott a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Atomfizika Tanszékén. Szilárdtestek atomi szintű modellezésével foglakozott kvantummechanikai módszerekkel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés