Előfizetői tartalom

Növeli a tétet a PannErgy: mindenki geotermikus erőművet akar

Portfolio
A korábban tervezettnél jóval több önkormányzat érdeklődik a PannErgy által kínált geotermikus erőművek iránt, így a társaság által eredetileg tervezett 350 millió eurónyi beruházás akár félmilliárd euróra módosulhat - nyilatkozta Gyimóthy Dénes vezérigazgató a Világgazdaságnak. Az első próbafúrások ugyanakkor a nagy érdeklődés miatt csúszást szenvedtek, csakúgy mint a PannUnion tőzsdei bevezetése.

Már most több mint 20 önkormányzattal van együttműködési megállapodása a PannErgy-nek, így az eredetileg tervezett 20 helyett akár 40 településsel is megállapodhat a társaság geotermikus erőművek építéséről. Ez azt jelenti, hogy a tervezett 350 millió euró helyett akár a félmilliárdot is elérheti a beruházások összértéke, ám az önerő ettől függetlenül nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés