Előfizetői tartalom

Energiacsúcs a Fővárosban - a szokásos témákkal

Portfolio
A mai napon zajló Visegrádi Négyek találkozóval párhuzamosan régiós energetikai csúcsot is tartanak, amelyen a térség közel összes országából magas szintű képviselők lesznek jelen. A legfőbb téma várhatóan ismét az energiabiztonság szavatolása lesz, amelynek egyetlen módja a nemzeti tervek összehangolása, régiós szintre történő emelése lenne a szakemberek szerint.

A Világgazdaság által megkérdezett Bayer Mihály energiabiztonságért felelős utazó nagykövet elmondása alapján a résztvevők felek a mai napon egy olyan megállapodás-csomagot készülnek elfogadni, amelyben az Európában eladandó orosz gáz árát az uniós belépési pontokra határoznák meg, amit követően már uniós belpolitika lenne a további árképzés. Hegedűs Miklós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés