Előfizetői tartalom

Felveszi a kesztyűt a Nokia - jöhet a fordulat?

A sorozatos profit warningok hatására jelentősen esett a Nokia árfolyama az elmúlt egy évben, de a jelenlegi szinteken már akár vonzó befektetést jelenthetnek a vállalat papírjai. Az értékeltségi szint alacsony és a cég továbbra is piacvezető a mobiltelefonok globális piacán, valamint a társaság a héten esedékes konferenciáján készül bemutatni legújabb okostelefonjait, ami miatt szintén érdemes lehet most figyelni részvényeire.

Lassan jöhet a fordulat a Nokiánál Nehéz negyedéveket tudhat maga mögött a Nokia. A világ legnagyobb mobilgyártója az okostelefonok piacán egyre erősödő versennyel nézett szembe, amit egyrészt az Apple nagysikerű iPhone-ja, másrészt a Google mobiltelefonokra fejlesztett operációs rendszere, az Android jelentett. Az elmúlt negyedévekben a társaság a gyorsjelentéseket követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés