Előfizetői tartalom

Projektdömping az RFV-től - Mi jön ezután?

Portfolio
Sorra nyeri a nagyobbnál nagyobb projekteket az RFV Romániában, Kassai Ákos vezérigazgató elmondása szerint további önkormányzatokkal folytatnak tárgyalásokat, nem lőtte el a társaság az összes puskaport. A menedzsert arról kérdeztük, hogy mi a nagy siker titka, a projektdömpinget követően most megálló jön-e, milyen irányúak a terjeszkedési terveik, a finanszírozást tekintve miért a vállalati kötvények kibocsátását választották, hogyan értékelhető a BUX index tagság?

Portfolio.hu: Sorra nyeri az RFV a romániai projekteket. Minek köszönhető ez a nagy siker? A versenytársak tétlenül nézik mindezt? Kassai Ákos: Több szempontból is egyedülállóak vagyunk a piacon. Üzleti modellünk, amely szerint teljes körű szolgáltatást nyújtunk (tervezés, finanszírozás, üzemeltetés, kockázat vállalás), egyedivé teszi a társaságot. A mi komplex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés